De Marinier & de Therapeut

Wat is het?

De Marinier en De Therapeut (in het kort DMDT) geven trainingen. Om je beter te maken op het gebied van leiderschap, teamwork, zelfhulp en (persoonlijk) leiderschap.

De kern

De beste groei speelt zich af op de rand van je comfortzone en net daarbuiten. Het volstaat niet om je eigen groei louter te intellectualiseren. Daarom geven we je een stevige topervaring, in een reis; een ‘deep dive’. En groei je in wilskracht, leiderschap en karakter. Met een vernieuwde skillset. We trainen kortom ervaringsgericht, met topspecialisten die je helpen, inCompany en weg van de werkplek.

Voor wie?

Deze trainingen worden inCompany gegeven. En zijn bedoeld voor drie doelgroepen: Mensen die beginnen met leidinggeven. Of voor teams, die de stap willen maken naar het echte werk. En tot slot voor 'soul searchers'; mensen die op zoek zijn naar zelfinzicht, zelfliefde en richting. 

Welke programma's?

ShortCuts, Team Versneller (PACK), Team Leider (DUX DAT) en Persoonlijk Leiderschap (CORE).

Gemakspad

Veel trainingen houden mensen op het gemakspad. Met veilige ééndimensionale boodschappen. Boodschappen die passen in je zoetgevooisde gemakscorner. Waar je cognitief afstand kan houden, kan schuilen en juist niet groeit. Of in slaap sukkelt en droomt van de lekkere lunch straks. Zonde natuurlijk.

Onze DMDT programma's maken kortom de marinier en de therapeut in je wakker. Hard en zacht, yin en yang, liefde en woede, slopen en helen, alleen of samen, karma en dharma: Het doet allemaal mee, gericht op optimaal teamwork, betere leiders, meer geluk en gezonde zelfliefde. Who cares wins. Qui curat vincit.

               

 

Contact? Bel:  06-14663070 of e-mail