Teamcoaching

Agile teamcoaching: voorkom erosie van het nieuwe werken

Agile werken is geweldig. Zeker als dat Lean gebeurt. Maar voorkom dat Agile een burner wordt in plaats van een earner. Wij zijn ervaren op dit gebied en helpen u effectief. Bel ons voor een eerste verkenning. Hoe dat zit? Een zwakke feedbackcultuur, gebrek aan Work Outs en versnippering van mensen over teveel teams werkt dodelijk voor het nieuwe werken. Zorg voor de menselijke maat. Geef tractie aan het lerende vermogen van uw organisatie. Dat beïnvloedt de levensduur van teams, de toewijding van teamleden, het verloop van medewerkers en uw verzuimcijfers. 


Core© Team Coaching: power food voor uw team

We werken over de organisatorisch as en de sociaal psychologische as aan uw team. Zo gaan we naar de kern van uw groep. Op zoek naar stuwkracht die leidt naar succes. Hoe lang Core© Team Coaching duurt? De kortste variant duurt 1 dagdeel. Dan werkt u met de Birkman Methode® bijvoorbeeld. Bel ons voor een eerste verkenning. 


Crisis in uw team

Dat is heel vervelend. Never waste a good crisis. Hier draait het om het zelfreinigende vermogen. Die is niet aangeboord. Of uitgeblust. Van uw MT bijvoorbeeld. Of in uw stafteam. Of bij het productieteam of in uw denktank. We hebben krachtige tools voor het team om zich te herpakken: Bel ons voor een eerste verkenning. 


Zelfsturende teams, zelforganiserende teams, autonome teams

Zelfsturing wordt steeds vaker gezien als dé oplossing. Wij kennen de prachtige verhalen. En ook de weerbarstige prakijk; dolende MT's, IT-teams, zorgteams, wijkteams, juristen of marketeers. Nog los van de slechte resultaten en de slopende sfeer. Hoe voorkomt u dat? Wij zijn experts op dit gebied en helpen u op weg. Met teamcoaching naar concrete zelfsturende stijlen voor verschillende soorten organisaties. Op weg naar gezonde autonomie. In plaats van isolatie. Bel ons voor een eerste verkenning. 


Wat we bereiken

√ Strategische aansluiting.

√ Vitaal onderling vertrouwen en begrip.

√ Samenwerken.

√ Besluitvaardigheid.

√ Rolduidelijkheid.

√ Gezonde feedbackcultuur.

√ Conflictoplossend vermogen. 


Vragen?

Bel gerust of mail naar naar coen@coenzwezerijnen.nl

 

Contact? Bel:  06-14663070 of e-mail